H «Equipe», ο Καμπελά, οι «Γάλλοι» και ο Ολυμπιακός…

H «Equipe», ο Καμπελά, οι «Γάλλοι» και ο Ολυμπιακός…

Ο Ρεμί Καμπελά αποφασίζει σύντομα για το μέλλον του και η «Equipe»... ακυρώνει τις γαλλικές προτάσεις και κρατάει στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό.

Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό, μιας και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που έχει κάνει σπουδαία καριέρα αποχωρεί από τη Ρωσία λόγω του πολέμου με την Ουκρανία και αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του.

Η κατάσταση που επικρατεί με τη ρωσική εισβολή έχει αναγκάσει αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από τη Ρωσία εν μέσω πολέμου, ο Καμπελά είναι ένας από αυτούς και το γεγονός ότι η UEFA από την πλευρά της άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο και δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν αλλού για τους επόμενους τρεις μήνες έχει φέρει τον Καμπελα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Ο σπουδαίος Γάλλος μεσοεπιθετικός φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες, μια εκ των οποίων είναι και οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Η έγκυρη «Εquipe» από την πλευρά της αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και στην προσπάθεια γαλλικών ομάδων να τον κάνουν δικό τους, με τη Σεντ Ετιέν να είναι μια από αυτές.

Όμως το γαλλικό δημοσίευμα παρότι τονίζει ότι οι «στεφανουά» είναι πρώην ομάδα του και κινείται δεδομένα για την απόκτηση του, όπως και οι Μονπελιέ και Στρασβούργο, ακυρώνει τις γαλλικές προτάσεις και κρατάει στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ρεμί Καμπελά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει στη Σεντ Ετιέν, παρότι δέχθηκε απίστευτη αγάπη από τους οπαδούς της όταν βρέθηκε στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι της με τη Μετς (1-0) το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο 32χρονος πλέι μέικερ, που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, έχει να παίξει από τον περασμένο Νοέμβριο και θα χρειαζόταν δύο-τρεις εβδομάδες για να ετοιμαστεί, ενώ η Σεντ Ετιέν θα ήθελε άμεσα τις υπηρεσίες του.

Επιπλέον μία τέτοια μεταγραφή μπορεί να χαλούσε τις ισορροπίες και ο προπονητής Ντουπράζ δεν είναι σίγουρο ότι θα έδινε τη συγκατάθεσή του. Τέλος οι απαιτήσεις του δεν είναι συμβατές με την Σεντ Ετιέν, που θα του έδωσε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023, τη στιγμή που αυτός ψάχνει για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024», έγραφε το δημοσίευμα και συμπλήρωνε:

«Όλα αυτά είναι αρκετά για να παρακινούν τον Καμπελά να βλέπει προς άλλους συλλόγους, όπως τη Μονπελιέ, το Στρασβούργο και ειδικά προς τον Ολυμπιακό που θα ήθελε να τον έχει στις τάξεις του και έχει βγει μπροστά. Ο παίκτης έχει δώσει στον εαυτό του όλο τον Μάρτιο για να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του. Ένας άλλος ορίζοντας θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην Τουρκία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ