Άρης: Τα «φώτα» στον Μανσίνι

Άρης: Τα «φώτα» στον Μανσίνι

Αγώνας δρόμου προκειμένου ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να προλάβει να το εντός έδρας παιχνίδι (20/3) με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την τελική φάση του πρωταθλήματος, καθώς, παρά την καλή εμφάνιση του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ, πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κυριακάτικη (20/3) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα το ιατρικό τιμ του Άρη έχει «πέσει» πάνω στον Ντάνιελ Μανσίνι, που κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Αντίθετα, δεδομένες θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφές των Ματέο Γκαρσία και Γιόχαν Μπεναλουάν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το ταξίδι που έκανε στην πατρίδα του όπου και παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του, ενώ ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός αναμένεται να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ