Ο Αντώνης Νικοπολίδης… πανηγύρισε μεταγραφή του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης… πανηγύρισε μεταγραφή του Παναθηναϊκού (Pic)

Γιατί ο Αντώνης Νικοπολίδης πόσταρε στα προσωπικά του social media μεταγραφή που έκανε ο Παναθηναϊκός; Ο... Αγγελος Μπασινάς, είναι η απάντηση!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του και να πέρασε σχεδόν τη μισή ποδοσφαιρική ζωή του στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σαφές ότι τα… αισθήματα για τους Πράσινους και το αντίθετο, δεν είναι και τα πλέον θετικά. Ο λόγος, προφανής: Η απόφαση του να φύγει από το Τριφύλλι και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2004.

Ο Νικοπολίδης γενικώς επιλέγει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει αποστάσεις από ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι γνωστό ότι στο πέρας των χρόνων έχει βιώσει πολύ άσχημα πράγματα από τους οπαδούς των πράσινων. Εξάλλου, μόλις πρόσφατα ο ίδιος αναφέρθηκε σε περιστατικό επίθεσης που βίωσε όταν ήταν μαζί με τη σύζυγό του σε εμπορικό κέντρο. Οταν οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιτέθηκαν λεκτικά.

Κι όμως, ο Νικοπολίδης έκανε την… έκπληξη το βράδυ της Τρίτης και… πανηγύρισε μια μεταγραφή που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Και πώς θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει και να μην σχολιάσει με θετική διάθεση, άλλωστε, από τη στιγμή που το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη μεταγραφική, το γνωρίζει από… πριν γεννηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Νικοπολίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την ανακοίνωση της επίσημης μεταγραφής της Αλεξάνδρας Μπασινά στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Δεν σχολίασε τίποτε, αλλά όταν η κόρη του καλύτερού σου φίλου παίρνει μια τέτοια μεταγραφή και το επίθετο Μπασινάς επιστρέφουν στον σύλλογο, αν μη τι άλλο είναι γεγονός σημαντικό και άξιο σχολιασμού.

Οπως θα καταλάβατε, η Αλεξάνδρα, δεν φέρει τυχαία το επίθετο του Αγγελου Μασινά. Είναι κόρη του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού. Και ο Νικοπολίδης, ως κολλητός του πατέρα της, φρόντισε να τη συγχαρεί για τη νέα σελίδα στην καριέρα της. Μάλιστα, η 15χρονη αθλήτρια, επέλεξε για αριθμό το «20», με το οποίο έκανε τη μεγάλη του καριέρα στον Παναθηναϊκό ο Μπασινάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ