Καμπελά: «Μιλάω με τον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρει – Θα αποφασίσω σύντομα»

Καμπελά: «Μιλάω με τον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρει – Θα αποφασίσω σύντομα»

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε για τον Ολυμπιακό στη Γαλλία, αποκάλυψε ότι έχει επαφές, αλλά και πως τον ενδιαφέρει η προοπτική των ερυθρόλευκων.

Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακούγεται έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, καθώς θα αποχωρήσει από τη Ρωσία και την Κράσνονταρ, εξαιτίας του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα και θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αφού η FIFA έχει ανοίξει ειδική μεταγραφική περίοδο, για όσους παίκτες φεύγουν από Ρωσία και Ουκρανία.

Ο Καμπελά λοιπόν είναι ένας από αυτούς και το όνομα του εμπλέκεται έντονα με τους ερυθρόλευκους, με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη στην πατρίδα του και να επιβεβαιώνει ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, και πως είναι σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας μάλιστα πως τον ενδιαφέρει η προοπτική.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, υπογραμμίζοντας όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ όμορφος σύλλογος που κυνηγάει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και είναι στο Champions League, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον φίλο του που αγωνίζεται στους Πειραιώτες, Γιαν Εμβιλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Ολυμπιακό στην «L’Equipe»:

«Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League», αναφέρει αρχικά ο Γάλλος εξτρέμ της Κράσνονταρ και προσθέτει ότι «επιπλέον είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν».

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι «έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες…».

Ακόμη ο Καμπελά μίλησε για τις προτάσεις που είχε, αλλά και για τη Σεντ Ετιέν: «Είχα προσφορές από Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά προτίμησα να πω όχι, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη, να κερδίσω λίγο λιγότερα χρήματα, αλλά να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.

Καθώς ήμουν στην Κορσική, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έρθω να δω τους φίλους μου στη Σεντ Ετιέν για να τους δώσω δύναμη.

Πέρασα μόνο δύο χρόνια εκεί, αλλά είναι ένας σύλλογος που με σημάδεψε πραγματικά. Ο Περίν, o πρώην αρχηγός που έγινε αθλητικός συντονιστής, με ρώτησε αν μπορούσα να περάσω και να βγάλω μερικές φωτογραφίες πριν τον αγώνα. Φυσικά δέχτηκα και όταν βρέθηκα εκεί, επικράτησε απίστευτη ατμόσφαιρα! Με άγγιξε πολύ αλλά μέχρι εκεί.

Δεν είναι ώρα να βρεθούμε, ούτε για τον σύλλογο ούτε για εμένα. Ο μόνος σύλλογος στον οποίο θα συμφωνούσα να υπογράψω για τρεις μήνες θα ήταν η Σεντ Ετιέν. Θα το έκανα και χωρίς να πάρω τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ