Η Γαλατασαράι βρήκε τρόπο να πάρει τον Ονιεκούρου

Η Γαλατασαράι βρήκε τρόπο να πάρει τον Ονιεκούρου

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την Τουρκία επιβεβαιώνει πως η Γαλατά έχει ήδη «κλειδώσει» την επιστροφή Ονιεκούρου, με «κλειδί» τον Κερέμ.

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι, με τους Τούρκους να εμφανίζουν τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού ως τον μεγάλο στόχο της «Τσιμπόμ», σε περίπτωση που πουληθεί ο Κερέμ Ακτούρκογλου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (16/3) υπήρξε δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, το οποίο ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Γαλατασαράι βλέπουν στο πρόσωπο του Ονιεκούρου τον αντικαταστάτη του 23χρονου, που αναμένεται να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου, ο οποίος κοστολογείται από το transfemarkt στα 11 εκατ. ευρώ, φέρεται να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως είναι η Λιόν, με τους Τούρκους να θεωρούν δεδομένη την πώλησή του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «tgrthaber.com.tr» ο παίκτης που θέλουν στην Γαλατάσαραϊ για να αντικαταστήσει τον 23χρόνο είναι ο Ονιεκούρου.

Οι άνθρωποι της «Τσιμπόμ» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν στο μεγάλο λιμάνι όταν τον απέκτησαν από την Μονακό και να κάνουν δικό τους τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό.

Έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζουν πολύ καλά στην Γαλατασαράι, αφού οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν. Ο Χένρι είχε αγωνιστεί στην τούρκικη ομάδα ως δανεικός από την Εβερτον τη σεζόν 2018-2019 και τη σεζόν 2020-2021 ως δανεικός από την Μονακό, καταγράφοντας συνολικά 71 συμμετοχές, με 22 γκολ και 12 ασίστ.

Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ θεωρεί ότι ο Αφρικανός είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Κερέμ Ακτούρκογλου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα η «Τσιμπόμ» θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του, εάν πουληθεί το καλοκαίρι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ονιεκούρου φέτος έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό που έχει υπογράψει με τους Πειραιώτες είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ