«Χρυσάφι για Σισέ»

«Χρυσάφι για Σισέ»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν… πέραση στην Τουρκία, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να μπλέκουν τις Γαλατάσαραι και Φενερμπαχτσέ με παίκτες του πειραϊκού συλλόγου.

Χθες, υπήρξε ρεπορτάζ στην Τουρκία, το οποίο ανέφερε ότι η Γαλατασαράι το καλοκαίρι θα πουλήσει τον Κερέμ Ακτούρκογλου και θα πάρει ως αντικαταστάτη του τον Χένρι Ονιεκούρου.

Σήμερα, στη γειτονική χώρα έγραψαν για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «haber365.com.tr», η Φενερμπαχτσέ καλοβλέπει τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών και μάλιστα παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Φενερμπαχτσέ έχει ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Ολυμπιακό. «Η Φενέρμπαχτσε έχει στην ατζέντα της τον Παπέ Σισέ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου», αναφέρει το δημοσίευμα της τούρκικης ιστοσελίδας και προσθέτει: «Ο Σενεγαλέζος παρακολουθείται στενά από τη Φενερμπαχτσέ οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε επαφές με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη».

Οι Τούρκοι στο δημοσίευμά τους τονίζουν επίσης ότι η περίπτωση του Αφρικανού σέντερ μπακ δεν είναι εύκολη και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα κοστίσει πολλά χρήματα στην Φενερμπαχτσέ, η οποία πάντως το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να πουλήσει και τους δύο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς. Τον Ούγγρο, Ατίλα Σάλαϊ και τον Νοτιοκορεάτη, Κιμ Μιν-Τζάε, για τους οποίους ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παπέ Αμπού Σισέ δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ φέτος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν, έχοντας 34 συμμετοχές, με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 2.709 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ