Ο Παναθηναϊκός θέλει «βόμβα» με τον Μαϊκόν της Σαχτάρ! (vid)

Ο Παναθηναϊκός θέλει «βόμβα» με τον Μαϊκόν της Σαχτάρ! (vid)

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν κρούση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μαϊκόν, που αποχωρεί από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ λόγω του πολέμου.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει τον Παναθηναϊκό δημοσίευμα του «espn.com.br» καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Μαϊκόν που θέλει να αποχωρήσει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πρόκειται μία εξαιρετική περίπτωση, αφού ο παίκτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ.

Το συμβόλαιό του με τον ουκρανικό σύλλογο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2025 ωστόσο λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο, θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας άσο, αφού κίνηση έχει κάνει και η Κορίνθιας, η οποία μάλιστα εμφανίζεται να έχει προβάδισμα για τον δανεισμό του.

Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται να προτιμά την επιστροφή στην πατρίδα του αυτή την περίοδο και μέχρι να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός μπήκε σε διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο το 2018 είχε ενδιαφερθεί και η Άρσεναλ, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για την Κορίνθιανς.

Το σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε εδώ, είναι το γεγονός πως παρ’ ότι από το «τριφύλλι» είχαν διαρρεύσει πως δεν θα κινηθούν σε αυτό το έκτακτο μεταγραφικό παράθυρο για κάποιον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως ψάχνονται και δεν αποκλείεται μέχρι τις 7 Απριλίου που λήγεη προθεσμία να υπάρξει κάποια έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ