Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Βέλεθ ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Βέλεθ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη με τον Γιοβάνοβιτς να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βέλεθ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 2η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος της superleague.

Στην χθεσινή προπόνηση των πράσινων ο Φραν Βέλεθ δεν προπονήθηκε λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει τον Ισπανό αμυντικό μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς οι πιθανότητες για να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη προς το παρόν είναι μοιρασμένες.

Από την άλλη πλευρά, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε θεραπεία χθες, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, αν και στη σημερινή προπόνηση θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προβλήματα επίσης αντιμετωπίζουν οι Γκατσίνοβιτς και Χατζηθεοδωρίδης που ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Αϊτόρ ξεπερνά το πρόβλημα που είχε στον ώμο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα καταστρώσει τα πλάνα του για τη βασική ενδεκάδα εν όψει του αγώνα με τον Άρη ενώ θα έχει στην διάθεσή του και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ