Μανδάς: «Θέλω να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ, το σκέφτομαι συνέχεια» (vid)

Μανδάς: «Θέλω να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ, το σκέφτομαι συνέχεια» (vid)

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς μίλησε για τον στόχο των Κρητικών στα play out, εκφράζοντας παράλληλα την ανυπομονησία του να κάνει το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα.

Την ανυπομονησία του να κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ εξέφρασε ο Χρήστος Μανδάς. Ο γκολκίπερ των Κρητικών μίλησε στο κανάλι της ομάδας της ΠΑΕ, ενόψει της έναρξης των play out τονίζοντας τα εξής:

«Η ομάδα έχει μια πικρία που δεν μπήκε στα play offs, γι’ αυτό θέλει την πρώτη θέση στα play outs. Είναι κάτι που αξίζει στην ομάδα, για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα, διαθέτει καλούς παίκτες και το έχει δείξει στο γήπεδο. Βγάζει ηρεμία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και από το πρώτο λεπτό δείχνει ότι θέλει να πάρει τη νίκη. Πιστεύω ότι έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες στην Ελλάδα, το «Γεντί Κουλέ». Βέβαια και στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε καλά, αλλά ειδικά μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Περιμένω πάρα πολύ να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΟΦΗ. Το σκέφτομαι συνέχεια και σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι έτοιμος. Εύχομαι να γίνει σύντομα, είναι κάτι σημαντικό για εμένα και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν γίνει στο γήπεδο του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ