ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ… φέρνει κόσμο στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ… φέρνει κόσμο στο ΟΑΚΑ

Η προσθήκη του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, έχουν φέρει μεγάλη κινητικότητα στα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με αρκετό κόσμο θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20/3, 19:30) για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η προσθήκη του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, αλλά και η καλή εμφάνιση της Ένωσης στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως… έφτιαξαν κάπως τον κόσμο ο οποίος είναι αρκετά «ζεστός» ενόψει της Κυριακής.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για καμιά… τρελή προπώληση ωστόσο σε σχέση με τα προηγούμενα τρία ματς που υπήρξε παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ μετά την άρση των μέτρων, δηλαδή στα παιχνίδι με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και Αστέρα, τα απλά εισιτήρια που έχουν φύγει είναι ήδη πολύ περισσότερα. Κι ακόμη υπάρχουν τρεις μέρες μέχρι το παιχνίδι.

Ένα ματς βέβαια ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΑΕΚ καθώς σε περίπτωση νίκης, εκτός από το ότι θα σπάσει την κατάρα των τελευταίων ετών κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, θα κάνει και ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Εξάλλου, Άρης και Παναθηναϊκός που είναι οι άλλοι δύο διεκδικητές, παίζουν μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει πως δεδομένα ένας από τους δύο θα έχει απώλειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ