Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ στην πόρτα του Ουρέμοβιτς – Ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν (vid)

Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ στην πόρτα του Ουρέμοβιτς – Ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν (vid)

Πληροφορίες από τη Ρωσία αποκαλύπτουν κρούση της ΑΕΚ στον διεθνή Κροάτη στόπερ Φιλίπ Ουρέμοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν.

Τα δίχτυα της στην αγορά της Ρωσίας φαίνεται πως έχει απλώσει η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Τρανό παράδειγμα η σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ένωση, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το τέλος της φετινής σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πάντως μοιάζουν να μην έχουν βγάλει τα «ραντάρ» τους από τη ρωσική αγορά, καθώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που φέρεται να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Φιλίπ Ουρέμοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν και έγινε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής ρωσικής ομάδας που βγαίνει στην αγορά μέσα στον Μάρτιο, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, είναι ο τρίτος ξένος παίκτης της Ρούμπιν που αποχωρεί από την ομάδα, λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία από τις 24/2, όταν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να γίνει στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Ποιος είναι ο Ουρέμοβιτς ωστόσο; Μέχρι και τις τελευταίες ημέρες, ήταν ο αρχηγός της Ρούμπιν Καζάν. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, έχοντας συνολικά και έξι συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Γεννημένος στις 11/2/1997, έχοντας κάνει τα σοβαρά του βήματα στο ποδόσφαιροσ την Τσιμπάλια στην οποία έμεινε από το 2013 έως και το 2016, όταν έκανε και το επαγγελματικό ντεμπούτο του το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Την ίδια χρονιά πήρε μεταγραφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παίζοντας ωστόσο κυρίως με τη δεύτερη ομάδα, καθώς πραγματοποίησε μόλις μια συμμετοχή με την κανονική ομάδα των Κροάτων.

Το 2018 ο Κροάτης στόπερ έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή στην Ρωσία και συγκεκριμένα την Ρούμπιν Καζάν. Από τότε, ο Ουρέμοβιτς ανέβηκε επίπεδο και μάλιστα πήρε το χρίσμα του αρχηγού των Ρώσων.

Συνολικά με την Ρουμπίν, ο 25χρονος στόπερ έχει 97 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα και ένα γκολ. Την Κυριακή (13/3), η Ρουμπίν γνωστοποίησε πως ο Ουρέμοβιτς έμεινε ελεύθερος μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που φαίνεται πως έχει «ψήσει» την ΑΕΚ η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του αυτή τη στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ