Παναθηναϊκός: Με προβλήματα ξανά, αλλά με πίστη για το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Με προβλήματα ξανά, αλλά με πίστη για το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη.

Έπειτα από την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ(1-1), το τριφύλλι καλείται για δεύτερη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει, τα οποία μάλιστα δεν είναι και λίγα.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη βρίσκεται στην τελική ευθεία, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να βρει απαντήσεις σε αρκετούς… γρίφους.

Ο Σέρβος τεχνικός για ακόμη ένα ματς, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τελευταία… στιγμή για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον από τους εξαιρετικά αμφίβολους.

Πιο συγκεκριμένα ο Φραν Βέλεθδεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης δεν γυμνάστηκε ούτε χθες και όπως όλα δείχουν ούτε αυτός θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι.

Επίσης στο απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς υπάρχει και το όνομα του  Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπρωρείται από ιώση. Η μοναδική επιστροφή αφορά τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί θέση βασικού.

Πέρα από την καθαρά αγωνιστική προετοιμασία, ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος και στην πνευματική, καθώς όλοι γνωρίζουν πως ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Κλ.Βικελίδης» θα δώσει σημαντικούς πόντους και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ