Άρης: Ετοιμάζει και Μπερτόλιο ο Μπούργος

Άρης: Ετοιμάζει και Μπερτόλιο ο Μπούργος

Σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην κυριακάτικη (20/3) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως, δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Ο ποδοσφαιριστής , όμως, έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ότι είναι πιο έτοιμος και μπορεί να μην λογίζεται για βασικός, όμως, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Την θέση του επιτελικού μέσου, πάντως, στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Εντιαγέ, που έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοση του στα τελευταία δύο παιχνίδια, γεγονός που έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Μπούργος. Τέλος, νέο πρόσωπο στην αποστολή με τον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Μπεναλουάν, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ