Νιόπλιας: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο»

Νιόπλιας: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας από τον Ιωνικό ενώ στάθηκε και στα καλά λόγια του Δημήτρη Σπανού για τη φιλοξενία του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο προπονητής των Κρητικών ευχαρίστησε και τον Δημήτρη Σπανό που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας: 

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε το χειρότερο ματς σε πρώτο ημίχρονο εφέτος. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τρία γκολ, δεν είναι πάντα εύκολο να το γυρίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και σημειώσαμε δεύτερο γκολ. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε πίσω με 3 και 4 γκολ για να τα γυρνάμε. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά σε αυτά τα παιχνίδια και όχι σωματικά. Ξεμείναμε από στόχους αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο στυλ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Για τις δηλώσεις του Σπανού, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία του:

«Tα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο το ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζει ούτε το παρασκήνιο ούτε τίποτα. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος θα μας κερδίσει. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, αλλά έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύει αυτή η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ