Άρης: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με προβλήματα απουσιών η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπούργος για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό στις καθιερωμένες εξετάσεις.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Άρη ενόψει της αυριανής (20/3) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ένας παίκτης βρέθηκε θετικός. Ακόμα, εκτός αποστολής λόγω ίωσης έμειναν οι τραυματίες Λούμορ, Σάκις και Δεληζήσης, καθώς και οι τραυματίες Μανσίνι και Μάνος. Αντίθετα, νέα πρόσωπα είναι οι Γκαρσία και Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/03), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Benalouane, Luis Palma, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Cristian Lopez, Ασλανίδης.

* Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Lumor Agbenyenu, Emanuel Sakic, Γιώργος Δεληζήσης λόγω ίωσης, καθώς και οι τραυματίες Daniel Mancini, Δημήτρης Μάνος (ο τελευταίος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ