Έξαλλοι στον Απόλλωνα με Παμλίδη – Τελειώνει άμεσα από την ομάδα

Έξαλλοι στον Απόλλωνα με Παμλίδη – Τελειώνει άμεσα από την ομάδα

Έντονη δυσαρέσκεια στην Ελαφρά Ταξιαρχία με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, την... πάσα στο χαμένο πέναλτι και τη γενικότερη προσφορά του τη φετινή σεζόν. Επαφές με τον ατζέντη του, τελειώνει άμεσα από τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην πρώτη αγωνιστική των play out της Superleague, σε ένα ματς που είχε μοναδική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα και να φύγει με ένα πολύτιμο τρίποντο στη «μάχη» να μείνει στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στο 88ο λεπτό και με το σκορ στο 0-0 ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι, ο Γιώργος Παμλίδης που είχε περάσει ως αλλαγή ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν κάκιστη και ουσιαστικά κάνοντας… πάσα στον Γιαννιώτη του έδωσε τη δυνατότητα να μπλοκάρει την μπάλα χάνοντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Η κάκιστη εκτέλεση του Παμλίδη μαζί με τη γενικότερη συνεισφορά του τη φετινή σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι ήρθε ως ένας παίκτης για να κάνει τη διαφορά, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του συλλόγου. Η διοίκηση του συλλόγου είναι έξαλλη με τον παίκτη και αναμένεται τη Δευτέρα το πρωί να υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος που θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Παμλίδης αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή θα μείνει εκτός ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και εν συνεχεία θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι προκαλώντας «ντόρο», μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς τον πήρε η Ελαφρά Ταξιαρχία. Εξάλλου είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και έχει προσφέρει ελάχιστα, με αποκορύφωμα φυσικά την «αστεία» εκτέλεση πέναλτι στο ματς με τον Ατρόμητο, που πιθανότατα στερεί και τρεις βαθμούς κομβικούς για την παραμονή.

Από τον Απόλλωνα εκτός από το πέναλτι στο Περιστέρι «χρεώνουν» πολλά ακόμη στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, που ενδεχομένως μέσα στη σεζόν να είχαν φέρει περισσότερους βαθμούς, γκολ και νίκες, που θα έφερναν σε καλύτερη μοίρα τον Απόλλωνα στη «μάχη» της σωτηρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ