Απίστευτες γραφικότητες Λουτσέσκου – Εβρισε τον διαιτητή, πέταξε το σκουφάκι του στο γήπεδο (vid)

Απίστευτες γραφικότητες Λουτσέσκου – Εβρισε τον διαιτητή, πέταξε το σκουφάκι του στο γήπεδο (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρήκε για μια ακόμα φορά τον τρόπο να γίνει το κέντρο της προσοχής…

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει… show και να κάνει απίστευτες γραφικότητες.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Λευτέρης Λύρατζης έβγαλε την μπάλα άουτ, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο που πρέπει να στηθεί η μπάλα για να εκτελέσει το ελεύθερο ο Στάνκοβιτς. Όπως φάνηκε και από το ριπλέι, η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή, καθώς η μπάλα είχε φύγει από «ασπρόμαυρα» πόδια. Για τον Λουτσέσκου, όμως, δεν ήταν άουτ, αλλά κόρνερ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει απίστευτες γραφικότητες.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά έβρισε τον διαιτητή και πέταξε το σκουφάκι του στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόουτς του ΠΑΟΚ να γίνεται για μια ακόμα φορά το κέντρο της προσοχής, χωρίς βέβαια να έχει δίκιο, όπως αποδείχθηκε ξεκάθαρα από το ριπλέι.

Απίστευτα πράγματα στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ωρύεται και να βγαίνει εκτός εαυτού για ένα κόρνερ, που μόνο αυτός είδε. Μια φάση που ήταν ξεκάθαρη, με τον Ρουμάνο να κάνει γραφικότητες και να εξοργίζει τον κόσμο της ΑΕΚ, που άρχισε τις αποδοκιμασίες, με τον διαιτητή μάλιστα να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ