Μιραλάς: «Όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι περήφανος»

Μιραλάς: «Όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι περήφανος»

Ο Κέβιν Μιραλάς σε δηλώσεις του μετά το 1-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό τόνισε ότι η νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό και πως όλοι οφείλουν να δουλεύουν συνέχεια για να είναι στην κορυφή.

Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό (1-1) στάθηκε στα πολλά λάθη των Ερυθρόλευκων στο πρώτο ημίχρονο, ξεκαθάρισε πως η νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι μονόδρομος και τέλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι περήφανος, να δουλεύεις συνέχεια, για να είσαι στην κορυφή»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά από στημένη φάση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι είναι το δυνατό σημείο του Λεβαδειακού, το είχαμε πει στις προπονήσεις και όμως δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε. Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως βελτιωθήκαμε στην επανάληψη και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι πλέον μονόδρομος να νικήσουμε στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, έχουμε μιλήσει πάρα πολύ, να σταματήσουμε να μιλάμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες στα ματς που απομένουν, ώστε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα τερματίσουμε».

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, έγιναν δύσκολα τα πράγματα για τον Λεβαδειακό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι στο τελευταίο σουτ φταίει η ατυχία. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος, δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι περήφανος, να δουλεύεις συνέχεια για να είσαι στην κορυφή και έτσι κι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ