Ολυμπιακός: Εξι πρωταθλητές από τις «ερυθρόλευκες» Σχολές!

Ολυμπιακός: Εξι πρωταθλητές από τις «ερυθρόλευκες» Σχολές!

Οι Ζουριδάκης, Καρκατσάλης, Φράγκος, Ρουμελιώτης, Σκουρόπουλος και Μιχαηλίδης που πήραν το πρωτάθλημα με την Κ15 του Ολυμπιακού, προέρχονται από τις σχολές που διατηρούν οι Ερυθρόλευκοι σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε στα πέναλτι του ΠΑΟΚ με 5-4 (2-2 κ.α) και κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τέταρτη συνολικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Πάντου πήραν το τρόπαιο και απέδειξαν περίτρανα ότι στην ακαδημία του πειραϊκού συλλόγου υπάρχουν σπουδαία ταλέντα, που έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν λαμπρή καριέρα και να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα που κατάκτησε το πρωτάθλημα αγωνίζονται 6 παίκτες, που προέρχονται από τις σχολές που έχουν οι Ερυθρόλευκοι σε ολόκληρη τη χώρα. Σχολές στις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους κορυφαίους και βάζουν στέρεες βάσεις για το μέλλον. Σχολές που λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα και υπό την εποπτεία του κορυφαίου συλλόγου της χώρας. Εκεί που δημιουργούνται οι επόμενοι πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τις σχολές του Ολυμπιακού και έγιναν πρωταθλητές με την Κ15 του πειραϊκού συλλόγου είναι οι Ζουριδάκης, ο οποίος προέρχεται από την σχολή που έχουν οι Ερυθρόλευκοι στο Ρέντη, οι Καρκατσάλης και Φράγκος από την αντίστοιχη που βρίσκεται στον Αλιμο, ο Ρουμελιώτης από την Σχολή που εδρεύει στον Πύργο και οι Σκουρόπουλος και Μιχαηλίδης από την Σχολή της Ηλιούπολης.

Το δίκτυο των Σχολών του Ολυμπιακού λειτουργεί υποδειγματικά και πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα όσους δουλεύουν καθημερινά για να γεννηθούν νέοι πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ