Παναθηναϊκός: Η νοοτροπία με τον Άρη… άρεσε στον Γιοβάνοβιτς και οι επιστροφές εν όψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Η νοοτροπία με τον Άρη… άρεσε στον Γιοβάνοβιτς και οι επιστροφές εν όψει ΠΑΟΚ

Η αποφασιστικότητα και η νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε mood επιστροφών βρίσκονται στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η ίωση έχουν ήδη ξεκινήσει να αποχωρούν.

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε με τον Άρη στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play offs, το «τριφύλλι» κατάφερε να φύγει με έναν σημαντικό βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, μειώνοντας έτσι και τη διαφορά από την ΑΕΚ.

Μια εμφάνιση η οποία ικανοποίησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τη νοοτροπία και το πνεύμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με βάση και τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα.

Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός λόγω ίωσης, Βέλεθ από χθες εντάχθηκε στις προπονήσεις με ατομικό και αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ