Άρης: Οδός «Άλκη Καμπανού»

Άρης: Οδός «Άλκη Καμπανού»

Η επιτροπή ονοματοθεσίας – μετονομασίας οδών του δήμου Θεσσαλονίκης,, έκανε δεκτό το αίτημα των ανθρώπων του Άρη και η οδός Γαζή θα πάρει το όνομα του δολοφονημένου 19χρονου οπαδού των κιτρίνομαυρων.

Ο Άρης δεν έχει σταματήσει τις ενέργειες για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου οπαδού του, Άλκη,που δολοφονήθηκε. Η αίτηση που είχε καταθέσει ο ερασιτέχνης Άρης στην επιτροπή ονοματοθεσίας – μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του δήμου Θεσσαλονίκης έγινε δεκτή και η οδός Γαζή, ο δρόμος όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, θα μετονομαστεί σε οδός «Άλκη Καμπανού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Δεκτό έγινε από την Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του Δήμου Θεσσαλονίκης το αίτημα του Α.Σ. ΑΡΗΣ για τη μετονομασία της οδού Γαζή σε οδό Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τον δρόμο όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είχε καταθέσει επίσημο αίτημα στον Δήμο Θεσσαλονίκης για να δοθεί το όνομα του Άλκη στην εν λόγω οδό, το οποίο έγινε δεκτό από τη σχετική επιτροπή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι κινήσεις για την υλοποίηση του έτερου αιτήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Άλκη, για την τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος φοιτητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ