Άρης: Αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 19 από όλα τα τμήματα

Άρης: Αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 19 από όλα τα τμήματα

Στην εκδήλωση για τα 108 χρόνια του Άρη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, ανακοίνωσε τη συμβολική αυτή κίνηση, στη μνήμη του δολοφονημένου Άκη Καμπανού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Κανείς αθλητής του Άρη δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα με το νούμερο 19. Η μεγάλη είδηση που βγήκε από την εκδήλωση στο «Nick Galis Hall» είναι οτι ο Άρης αποσύρει το συγκεκριμένο νούμερο φανέλας, απο όλα τα τμήματα του.

Κάτι που ανακοίνωσε σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης. Μια συμβολή κίνηση στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε.

«Ας είναι η τελευταία φορά που θα αναγκαστούμε όλοι να μετατρέψουμε μια γιορτή σε μνημόσυνο. Ας είναι η τελευταία φορά που μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη μας. Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ