Παναθηναϊκός: Πλήρης εν όψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Πλήρης εν όψει ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό όσο περνούν οι μέρες όλο και λιγοστεύουν και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εν όψει ΠΑΟΚ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος εν όψει των εθνικών ομάδων ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πολλές απουσίες των πρασίνων δεν έδιναν πολλές επιλογές στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα.

Μετά τα δύο ισόπαλα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Άρη το τριφύλλι στρέφει πλέον την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Πλέον ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ έχει ακόμα μπροστά του για να ξεπεράσει τα όποια μικροπροβλήματα υπάρχουν. Από χθες ο Χουνκαρ μπήκε σε φουλ πρόγραμμα, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον Βέλεθ. Όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση είναι, πλέον, καλά και το τριφύλλι δουλεύει με γεμάτο ρόστερ εν όψει της συνέχειας.

Μοναδικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό είναι οι Μακέντα και Λούντκβιστ που συνέχισαν ατομικό, ενώ ο Καρλίτος έκανε χθες αποφόρτιση. Επιπλέον απουσιάζουν και οι Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Χριστογεώργος και Ιωαννίδης, λόγω των εθνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ