Άρης: Οι «σταθερές» του Μπούργος

Άρης: Οι «σταθερές» του Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε ενδεκάδα και κάνει μόνο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

Ο Χέρμαν Μπούργος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις αποφάσεις του σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αυτό, τουλάχιστον, αφήνουν να φανεί τα πρώτα δείγματα από τους πέντε αγώνες στους οποίους έχει καθίσει μέχρι στιγμής στον πάγκο του Άρη, από τη στιγμή που διαδέχθηκε τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα που φαίνεται οτι εμπιστεύεται περισσότερο μέχρι στιγμής ο Αργεντινός τεχνικός έχει τερματοφύλακα τον Κουέστα, σε σύστημα 4-2-3-1.

Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι στην αριστερή πλευρά και ο Εντιαγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο συγκεκριμένο σχήμα, βέβαια, έγιναν και αλλαγές, καθώς ο Σάκιτς έχει ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Σούντγκρεν, ενώ και ο Γκάμα βρίσκεται στο βασικό σχήμα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, στα τελευταία δύο παιχνίδια, στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς ο Μανσίνι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός οτι από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής οι Λόπεθ και Μάνος. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Άρης κυνηγούσε γκολ για να φτάσει την νίκη, προτίμησε να αλλάξει τους παίκτες στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο σε οτι αφορά τις σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού για την διαχείριση της ομάδας του, είναι οτι ακόμα και μετά την επιστροφή του Μπερτόλιο από τον τραυματισμό του και πάλι ο Εντιαγέ είναι αυτός που ξεκινάει σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αυτό συνδυάζεται, βέβαια και με την πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα του Ματίγια ως παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ.

Τέλος, επί των ημερών του Μπούργος, ο Ιτούρμπε έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα, ενώ το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη, έκανε και ο Ντουκουρέ. Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, ο προπονητής του Άρη περιμένει τον Μανσίνι, που έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Δύσκολα, όμως, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ