Άρης: Αγωνία για Μάνο

Άρης: Αγωνία για Μάνο

Ο Έλληνας επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο, ενώ εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Δημήτρη Μάνου στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα (3/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αναγκάστηκε, μάλιστα, να εγκαταλείψει τη χθεσινή (29/3) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν σήμερα τα αποτελέσματα, ενώ εκφράζονται φόβοι και για θλάση. Κάτι που αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί νοκ άουτ, τουλάχιστον, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, ο Μπούργος θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μανσίνι, που έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ακόμα, ο Αργεντινός τεχνικός περιμένει και την ενσωμάτωση στις προπονήσεις των τεσσάρων διεθνών παικτών (Καμαρά, Μπράμπετς, Σούντγκρεν και Γκάνεα), προκειμένου να κάνει τις τελικές δοκιμές του για την ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ