Άρης: Αυτά ισχύουν με Μανσίνι

Άρης: Αυτά ισχύουν με Μανσίνι

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει σήμερα να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, ενώ υπάρχει αισιοδοξία οτι θα προλάβει τον κυριακάτικο (3/4) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κρίσιμη ημέρα θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή σε οτι αφορά την συμμετοχή του Ντάνιελ Μανσίνι στο κυριακάτικο (3/4) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού ποδιού) που τον ταλαιπωρούσε και έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει σήμερα να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος εκγύμνασης και για πρώτη φορά να συμμετέχει σε ασκήσεις με μπάλα. Αν τα καταφέρει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν.

Οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους οτι ο ποδοσφαιριστής θα τα καταφέρει και οτι μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ