Τότε μπαίνει η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» (Pic)

Τότε μπαίνει η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» (Pic)

Το συνδρομητικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Hotel and Restaurant Daily» αποκάλυψε συμφωνία της ΑΕΚ με εταιρία που θα αναλάβει το κομμάτι της εστίασης στην «Αγιά Σοφιά», κάνοντας παράλληλα λόγο για άνοιγμα του γηπέδου στις 5 Αυγούστου!

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ο κόσμος της ΑΕΚ ανυπομονεί για τα εγκαίνια του γηπέδου μετά από 19 χρόνια αναμονής. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα ουσιαστικά και ένα ενδιαφέρον άρθρο από το συνδρομητικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Hotel and Restaurant Daily» δίνει ένα στίγμα για το πιθανό επίσημο άνοιγμα του γηπέδου.

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού αποκαλύπτεται συμφωνία της ΑΕΚ με εταιρία που θα αναλάβει το κομμάτι της εστίασης στο νέο γήπεδο και γίνεται η εκτίμηση πως η «Αγιά Σοφιά» θα λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο όμιλος εστιατορίων «Nice n easy» αναλαμβάνει την εστίαση στο νέο γήπεδο «Αγιά – Σοφιά OPAP Arena» της κιτρινόμαυρης ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο όμιλος που παραμένει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία healthy-gourmet στην Ελλάδα από το 2008, όταν άνοιξε το πρώτο “nice n easy” εστιατόριο στην Αθήνα, αναλαμβάνει όλη την εστίαση του ολοκαίνουργιου γηπέδου, που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ένα cafe 300 θέσεων, 6 μπαρ και 18 κυλικεία.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή αναμένεται να λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου.

Η κίνηση της συνεργασίας με τους εμπνευστές των Nice ’n’ Easy, τους επιχειρηματίες Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρήστο Αθανασιάδη και τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά, δείχνει την έμφαση που δίνεται στο κομμάτι της εστίασης, επιλέγοντας έναν όμιλο που έχει συνδεθεί με τη βιωσιμότητα και το wellness, την πρωτοποριακή ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα εποχιακά πιάτα, βασισμένα στην «farm to table» φιλοσοφία.

Θυμίζουμε ότι εκτός των «Nice n easy» σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το all day beach restaurant SantAnna στην Παράγκα, το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το greek mykonian «Μπούμπουλο» στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο Farm and Sea, στον Καλαφάτη, τo Ziglee και το Frankie επίσης στο Κολωνάκι, και το Exquisite Catering».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ