ΑΕΚ: Χάνει Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ, τι ισχύει με Τζαβέλλα και Σιμόες

ΑΕΚ: Χάνει Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ, τι ισχύει με Τζαβέλλα και Σιμόες

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα προφυλαχθεί για λίγες μέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι ενώ ούτε σήμερα (30/3) προπονήθηκαν κανονικά οι Τζαβέλλας και Σιμόες.

Πλην των Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην Αθήνα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) στα Σπάτα. Το ιατρικό τιμ της Ένωσης εξέτασε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που τραυματίστηκε στο μάτι και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες κάτι που σημαίνει πως λογικά θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στον Γιώργο Τζαβέλλα που ταλαιπωρείται από ενόχληση στο δικέφαλο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αντρέ Σιμόες που έχει έντονη επιβάρυνση στην ποδοκνημική.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές ημέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι. Ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.

Οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Στίβεν Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ