Άρης: Η αλλαγή που ετοιμάζει ο Μπούργος

Άρης: Η αλλαγή που ετοιμάζει ο Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μανσίνι να παίρνει τη θέση του Γκάμα στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Χερμάν Μπούργος έκανε αρκετές δοκιμές, φαίνεται, όμως, ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με μια μόνο, αλλαγή, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μανσίνι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Γκάμα στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Αυτό που περιμένει ο προπονητής του Άρη είναι να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς ο συμπατριώτης του, μεσοεπιθετικός, κάτι που αναμένεται να γίνει στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Στη διάθεση του Μπούργος θα τεθούν από σήμερα και οι Μπράμπετς και Σούντγκρεν, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ αύριο (1/4) αναμένεται να επιστρέψει και ο Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ