«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ κινούνται για Κιομουρτζόγλου» (vid)

«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ κινούνται για Κιομουρτζόγλου» (vid)

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου της Χέρακλες φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης, όμως παρακολουθούν την περίπτωση του και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου φέρεται να έχει… πέραση τόσο στη Γερμανία αλλά και στη Superleague. Ο ομογενής μέσος της Χέρακλες που στο παρελθόν είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, είναι στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης, όμως στη Γερμανία αναφέρουν ότι ασχολούνται με την περίπτωση του τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», η γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία κινείται για την απόκτηση του 23χρονου χαφ, όμως δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού τον θέλουν και οι δυο «αιώνιοι».

Όπως σημειώνει ωστόσο το δημοσίευμα προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από καμία πλευρά, ενώ λέγεται ότι παρά το γεγονός ότι ο Κιομουρτζόγλου έχει Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί στην ομάδα της Βρέμης. Ακόμα και αν οι Γερμανοί δεν καταφέρουν να πάρουν την άνοδο για την Bundesliga για τη νέα σεζόν.

Ο ομογενής μέσος δεσμεύεται ως το 2023 με τη Χέρακλες, όπου και φέτος κάνει γεμάτη σεζόν, μετρώντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ στην Eredivisie. Η ολλανδική ομάδα θέλει από την πλευρά της να τον ανανεώσει, όμως ο ίδιος ο Κιομουρτζόγλου φαίνεται πως θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και η Βέρντερ όπως αναφέρει η Bild μοιάζει με τον ιδανικό σύλλογο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ