Παρουσίασε την «Αγιά Σοφιά» στην UEFA η ΑΕΚ (pics)

Παρουσίασε την «Αγιά Σοφιά» στην UEFA η ΑΕΚ (pics)

Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» από την ΑΕΚ. Απόλυτα ευχαριστημένοι έμειναν οι άνθρωποι της UEFA.

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή… επιθεώρηση της «Αγιά Σοφιάς» από τους ανθρώπους της UEFA. Από το Μαρούσι και τα «κιτρινόμαυρα» γραφεία η ΑΕΚ παρουσίασε το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το ευρωπαϊκό κλιμάκιο να μένει απόλυτα ικανοποιημένο.

«Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετικά λεπτομερή και αναλυτική σας παρουσίαση», τόνισαν οι άνθρωποι της UEFA μετά το τέλος της επιθεώρησης του νέου γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εντός δεκαπέντε ημερών θα σταλεί από την πλευρά της UEFA η πρώτη έκθεση, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν δύο επισκέψεις του ευρωπαϊκού κλιμακίου, με τη δεύτερη να αφορά διεξαγωγή αγώνα με κόσμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετικά λεπτομερή και αναλυτική σας παρουσίαση, που απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν την κατασκευή, αλλά και τη λειτουργία του νέου σας γηπέδου»…

Με αυτά τα λόγια από πλευράς των ανθρώπων της UEFA ολοκληρώθηκε η δίωρη διαδικτυακή –πρώτη- επιθεώρηση της Opap Arena, που έγινε από την αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» του πέμπτου ορόφου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

«Σας παρουσιάζουμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε ένα από τα μεγαλύτερα projects στην ιστορία του club», είπε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, στο ξεκίνημα της προφορικής ανάπτυξης της 60σέλιδης παρουσίασης, που είχε προετοιμαστεί από την πλευρά της AEK και την οποία υποστήριξαν κατά σειρά ο αρχιτέκτονας του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσούς, ο πολιτικός μηχανικός Πάνος Παναγιωτίδης από την πλευρά της DIMAND και ο Stadium Manager, Κωνσταντίνος Μανωλάς.

Μετά το intro-video που συνδύασε την πρώτη παρουσίαση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τη σημερινή εικόνα του έργου, η UEFA ήρθε για πρώτη φορά σε πλήρη γνώση των αναλυτικών στοιχείων, της ταυτότητας και των αριθμών του γηπέδου μας και από εκεί και πέρα απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, θέματα security, ticketing, media, τηλεοπτικής κάλυψης, τους εσωτερικούς χώρους, VIP και hospitality, ΑΜΕΑ, τεχνικά ζητήματα, φωτισμός, ενώ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ξεχωριστή παρουσίαση για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον τρόπο κατασκευής του χλοοτάπητα.

Εντός δεκαπέντε ημερών θα σταλεί από την πλευρά της UEFA η πρώτη έκθεση με όλες τις πιθανές παρατηρήσεις, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν δύο επισκέψεις κλιμακίων της UEFA, με τη δεύτερη να αφορά διεξαγωγή αγώνα με κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ