ΑΕΚ: Εκτός Τζαβέλλας, Σιμόες και Ανσαριφάρντ εν όψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Εκτός Τζαβέλλας, Σιμόες και Ανσαριφάρντ εν όψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Τζαβέλλα, Σιμόες και Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (31/3) που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τους Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ να επιστρέφουν από τις εθνικές τους υποχρεώσεις και να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Eπιπλέον, από χθες έχουν επιστρέψει στα Σπάτα και οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και στην σημερινό πρόγραμμα προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Γιώργο Τζαβέλλα που προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν προπονήθηκε καθόλου, καθώς αποφασίστηκε να προφυλαχτεί μετά τον τραυματισμό που είχε στο μάτι του. Έτσι το πιο πιθανό είναι πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ