ΑΕΚ: Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά η συγκινητική παρουσίαση στην UEFA για την OPAP Arena (vid)

ΑΕΚ: Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά η συγκινητική παρουσίαση στην UEFA για την OPAP Arena (vid)

Mε τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ έδωσε στην δημοσιότητα το video-παρουσίαση στην UEFA για την OPAP Arena.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή πρώτη επιθεώρηση της OPAP Arena με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις στην UEFA.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν στην δημοσιότητα το video με το οποίο παρουσίασε το νέο της σπίτι στην UEFA. Σε αυτό γίνεται μια σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν, με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά συγκινητικό.

Στο video πρωταγωνιστεί και ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς, ο οποίος συνομιλεί με ένα μικρό παιδάκι και του εξιστορεί για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

«To intro-video με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του γηπέδου μας στα γραφεία της UEFA στη Νιόν! Mε τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά από την αρχική παρουσίαση και μέσα από τη σύνδεση του τότε με το σήμερα η ΑΕΚ επιχείρησε να στείλει το μήνυμα στη Νιόν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γήπεδο, αλλά για ένα έργο ιστορίας που σημαίνει πολλά περισσότερα για εκατομμύρια ανθρώπους!» αναφέρει στο μήνυμά της η Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ