ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Κρέσπο εν όψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Κρέσπο εν όψει Παναθηναϊκού

Κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκε και σήμερα ο Χοσέ Κρέσπο.

Με την παρουσία του Χοσέ Κρέσπο έγινε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν είχε καμία ενόχληση και έτσι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο Μιχαηλίδης που υπέστη ρήξη χιαστού θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το 2022 κυλάει ιδανικά για την ομάδα και άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα θέλουν να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους στα Play Offs κάνοντας το 3/3, μετά τα τρίποντα με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.

Την Παρασκευή (01.04) το προπονητικό… μενού περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (04.04) προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το Σάββατο (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ