Αναστασίου: «Υπάρχει χαλάρωση, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώνουμε»

Αναστασίου: «Υπάρχει χαλάρωση, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώνουμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε προβληματισμένος με την απόδοση των παικτών του και την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Γιάννη Αναστασίου να εμφανίζεται προβληματισμένος στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως τη συγκεκριμένη νοοτροπία η ομάδα του δεν πάει πουθενά, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχει δικαίωμα της χαλάρωσης σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Εμείς με αυτήν την νοοτροπία δεν πάμε πουθενά. Όταν λέμε να κάνουμε τα βασικά πράγματα και δεν δείχνουμε διάθεση να τα κάνουμε ως σύνολο, δείχνουμε ότι έχουμε τρομερό πρόβλημα νοοτροπίας.

Είναι στο χέρι ματς να τα αλλάξουμε, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και υποβαθμίζουμε την προσπάθειά μας στην κανονική διάρκεια. Υπάρχει χαλάρωση, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώνουμε. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα. Δυστυχώς σήμερα ήταν απογοητευτικό.

Ξέραμε ότι ο Απόλλων θα πήγαινε στη δύναμη και στις στατικές φάσεις και παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο, αντί να κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάναμε αλλαγές για να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά πέσαμε στην παγίδα. Δεν πήραμε τίποτα από κανέναν και ξεχάσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ