Άρης: Με νίκη ΠΑΣ τρίτος…

Άρης: Με νίκη ΠΑΣ τρίτος…

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν το τρίποντο στο σημερινό (17.00) παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων, που θα τους φέρει στην τρίτη θέση, ενώ θα περιμένουν απώλειες βαθμών της ΑΕΚ που έχει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Την ευκαιρία να ανέβει μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχει ο Άρης, με νίκη στη σημερινή (17.00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν τα καταφέρει, θα περάσει δυο βαθμούς την ΑΕΚ, που έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει (20.30) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να συμβούν τα παραπάνω, είναι αρχικά οι κιτρινόμαυροι να βρουν το «αντίδοτο» κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, που αποτελεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τον κακό τους «δαίμονα».

Παράλληλα, ο Χερμάν Μπούργος περιμένει να δει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε στις τελευταίες προπονήσεις, πάνω στους πιθανούς τρόπους διάσπασης μια «μαζικής» άμυνας.

Μοναδική εκκρεμότητα σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο προπονητής του Άρη, είναι το αν θα ξεκινήσει ο Μανσίνι (κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες) στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Στην περίπτωση, πάντως, που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση διεκδικούν οι Γκάμα και Γκαρσία. O Μπούργος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στην μεσαία γραμμή και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακόμα, δοκιμάστηκε και σχήμα με τον Εντιαγέ παρτενέρ του Σάσα στα χαφ και τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ