Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Οι εκλεκτοί του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Έτοιμο το σχέδιο του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραμένει στην πεπατημένη του 4-2-3-1. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός που είναι αήττητος στις αναμετρήσεις με την Ένωση προορίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού, Ζοάο Καρβάλιο, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τον Ζοάο Καρβάλιο να ξεκινά από τον αριστερό διάδρομο όπως συνέβη κατά διαστήματα στα δύο προηγούμενα ματς των playoffs. Ή να τον δούμε στο «10» με τον Αγκιμπού Καμαρά να στέκεται μπροστά από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον διάδρομο αυτό.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το αρχικό σχήμα; Μένει να δούμε αν θα είναι στον πάγκο ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ο 29χρονος που έχει να αγωνιστεί από τον περσινό τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει τους πάντες στην αποστολή του αποψινού ματς. Άρα θα μείνουν αρκετοί στην κερκίδα (στις αποστολές των αγώνων πλέον οι επιλογές είναι συνολικά 20, ο Ολυμπιακός χθες ανακοίνωσε 24 ονόματα).

Εξ ου λοιπόν και το ενδιαφέρον ακόμη και για τις επιλογές του «πάγκου». Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν στην διάθεση τους τον Γκάρι Ροντρίγκες που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας χθες και θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Τελευταία φορά αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ είχαμε στα μέσα Φλεβάρη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0 με τον Γιαν Εμβιλά να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 84΄.

Εκείνο το βράδυ οι Πειραιώτες είχαν ξεκινήσει με 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη να είναι στην εξίσωση της μεσαίας γραμμής πλάι στον Γάλλο και τον Μαντί Καμαρά. Ήταν επίσης στην εντεκάδα ο Μανωλάς αντί του Σισέ, ο Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί. Και ο Καρβάλιο είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο πριν από το φινάλε (80΄).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ