Ολυμπιακός: Στον πάγκο ο Φορτούνης (vid)

Ολυμπιακός: Στον πάγκο ο Φορτούνης (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος συμπεριελήφθη σε αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι, βρίσκεται στον πάγκο και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Φορτούνης, η μεγάλη επιστροφή! Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (20:00) και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο διεθνής άσος χθες συμπεριελήφθη για πρώτη φορά από τον Πορτογάλο τεχνικό σε αποστολή του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία των Πειραιωτών και σήμερα βρίσκεται στον πάγκο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ανέβασε στα social media βίντεο με την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μαζί με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, στον πάγκο βρίσκονται επίσης οι Κρίστινσον, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Φατινγκά, Βαλμπουενά, Σοάρες, Κανέ και Μανωλάς.

Υπενθυμίζουμε ότι στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την Ενωσης βρίσκονται οι Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Καραργύρης, Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Κούντε, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ