Λοντίγκιν: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Λοντίγκιν: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ο Λοντίγκιν στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Άρη ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον και ανέφερε ότι τώρα είναι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ και δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιούρι Λοντίγκιν, που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις που παραχώρησε ο 31χρονος Ρώσος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την εικόνα της ομάδα του στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, για την δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ, αλλά ρωτήθηκε ακόμα και ποιο αναμένεται να είναι το μέλλον του, αφού το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρώσος τερματοφύλακας δεν προχώρησε σε καμία αποκάλυψη, καθώς όπως δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στο προσεχές μέλλον και κοιτάζει μόνο το παρόν και τις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λοντίγκιν:

«Δεν νομίζω ότι ήμουν ο MVP. Όλη η ομάδα βοηθάει σ’ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Υπάρχουν και λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσω κι εγώ ο ίδιος. Από εκεί και πέρα η πίεση ήταν περισσότερη απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό κιόλας. Ο Άρης είχε παραπάνω άγχος και πίεση και είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για τον Άρη, παρά για μας. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Τις ψάξαμε, δεν βρήκαμε τόσους χώρους, αλλά σταθήκαμε για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλά αμυντικά. Μπράβο στην ομάδα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε, να βγούμε πιο μπροστά».

«Ή βρήκαμε το κουμπί του Άρη ή ο Άρης δεν έχει βρει τα πατήματά του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα σαν τη δική μας. Έχουμε ένα σοβαρό και δυνατό πλάνο που είναι δύσκολο να το διασπάσει κάποιος συν του ότι πρέπει να προσέχουν την αντεπίθεση. Το τι θα προετοιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα δεν το ξέρω ακόμα. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς τώρα, πολύ σημαντικά και θέλουμε να πάρουμε νίκες».

«Eίναι κάτι που μου αρέσει. Είναι πολύ ωραίο να μπαίνεις από το ζέσταμα κιόλας και να νιώθεις την παρουσία του κόσμου σου. Είναι ωραίο, εύχομαι να συνεχιστεί. Να είναι όλα ήρεμα, οι φίλαθλοι να απολαύσουν ποδόσφαιρο, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να γίνουν όλα καλύτερα».

«Eίναι μία ομάδα που ας πούμε ότι έχουμε μία προϊστορία. Τους είχαμε κερδίσει εντός έδρας, χάσαμε εκτός. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ πολύ καλό ματς και θα πάμε για τη νίκη οπωσδήποτε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά όπως εκείνοι, έτσι κι εμείς πάμε για μία καλύτερη θέση και θα διεκδικήσουμε ό,τι ευκαιρία θα έχουμε».

«Το ξέρω ότι ακούγονται, αλλά δεν διαβάζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ αυτά που μου ζητάει ο προπονητής, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ό,τι είναι να έρθει το καλοκαίρι θα το δούμε, γιατί έχω μάθε πλέον να ζω με τη στιγμή και όχι με το τι θα γίνει σε 5-10 μέρες ή 1 μήνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ