Αποκαλύψεις Καμπελά για τον Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις Καμπελά για τον Ολυμπιακό

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός.

Μεγάλη συνέντευξη στο Canal+ παραχώρησε ο Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός.

«Συζητάω ακόμα με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ωστόσο και γαλλικές ομάδες με τις οποίες συζητάω», τόνισε ο 32χρονος, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να μπλέκουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, το όνομα του Ρεμί Καμπελά βρίσκεται στις λίστες των Μονπελιέ και Στρασμπούρ.

Τα γαλλικά Μέσα τοποθετούν το μέλλον του Γάλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Σαμπιονά, με τον δημοσιογράφο, Ιγκνάσιο Ζενουάρντι, πριν από λίγες ημέρες να τονίζει ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει ως… έξτρα όπλα στη μάχη για την απόκτηση του Ρεμί Καμπελά τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιαν Εμβιλά. Συμφωνα με τιτίβισμα που είχε κάνει, οι δύο Γάλλοι προσπαθούν να πείσουν τον συμπατριώτη τους να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καμπελά μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Εμβιλά και Βαλμπουενά. Οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να τον πείσουν για να βρεθεί στον ελληνικό σύλλογο, παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει από γαλλικούς και τουρκικούς συλλόγους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε τιτίβισμά του ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ