ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μιτρίτσα

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας όπου ξεκίνησε η προετοιμασία για τη Μαρσέιγ.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ρουμανίας, ωστόσο πλέον έχει αναρρώσει κι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid- 19 και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να είναι πολύ κοντά.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του πλέον στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μαρσέιγ που θα κρίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία κι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid19.

Την Τρίτη (05.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ