Κώτσιρας: «Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο»

Κώτσιρας: «Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι πράσινοι παίρνουν αυτό που θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Κώτσιρας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ στάθηκε στην ικανότητα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η ομάδα του να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώτσιρας:

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες που είχαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Κάναμε καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη», ανέφερε αρχικά στην Sportday ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Υπάρχει ένας γερός κορμός, ξέρουμε την φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Ξέρει πότε πρέπει να περιμένει, πότε πρέπει να πιέσει και πότε να επιτεθεί. Ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και οι παίκτες που βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και το αποτέλεσμα».

Όσο για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή στα Γιάννενα; «Πρέπει να πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία ώστε να κυνηγήσουμε μετά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να τα δούμε ένα – ένα στη σειρά και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Τέλος, για τη δική του παρουσία ανέφερε: «Επέστρεψα καλά μετά τον τραυματισμό του. Θέλω να συνεχίσω από εδώ και πέρα σε καλό ρυθμό και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ