«Ήθελε και η Μάλμε τον Κριχόβιακ»

«Ήθελε και η Μάλμε τον Κριχόβιακ»

Μία από τις ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ήταν και η Μάλμε, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σουηδία.

Στο στόχαστρο πολλών ομάδων βρέθηκε τον περασμένο μήνα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, όταν λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Κράσνονταρ. Μία από αυτές που έδειξαν ενδιαφέρον για τον διεθνή Πολωνό φαίνεται πως ήταν και η Μάλμε.

Όπως αποκαλύπτει η σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen.se», η Μάλμε ήθελε πολύ τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τις προσφορές των άλλων ομάδων και δη της ΑΕΚ.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μάλμε ήθελε να αποκτήσει έναν κεντρικό μέσο και είχε βάλει στο στόχαστρο τον 32χρονο πρώην μέσο της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Οπως ο Κλάεσον, έτσι και ο Κριχόβιακ αποφάσισε να αποχωρήσει από το ρωσικό πρωτάθλημα και την Κράσνονταρ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ομως η Μάλμε δεν είχε καμία ελπίδα να ανταγωνιστεί τις προσφορές άλλων συλλόγων όπως και αυτού στον οποίον κατέληξε ο Κριχόβιακ.

Ο Κριχόβιακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Κράσνονταρ, υπέγραψε με την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο μέσος ήταν παρών και στη νίκη της Πολωνίας επί της Σουηδίας με την οποία προκρίθηκαν στο Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ