ΑΕΚ: Σχεδόν πλήρης και με θετική αύρα στον «τελικό» με τον Άρη

ΑΕΚ: Σχεδόν πλήρης και με θετική αύρα στον «τελικό» με τον Άρη

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άρη (10/4, 19:30) σε ματς-τελικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας σχεδόν άδειο απουσιολόγιο και καλή ψυχολογία.

Η ΑΕΚ δεν νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά δεν μπορεί να πανηγυρίζει αφού για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε ένα ντέρμπι. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στάθηκε καλά στο Φάληρο, θα μπορούσε να έχει φύγει με το διπλό όπως θα μπορούσε και να έχει χάσει, ωστόσο το 1-1 αποτελεί ένα καλό πάτημα για τη δύσκολη συνέχεια στα πλέι οφ.

Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους έναν «τελικό» με τον Άρη (10/4, 19:30) όπου θέλουν τη νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση για την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι στο +1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Παναθηναϊκό που την καταδιώκουν, κάτι που σημαίνει πως με τρίποντο την Κυριακή, θα πετύχει ένα μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό πλήγμα στον Άρη.

Εξάλλου, οι «κίτρινοι» είναι η ομάδα που θέλει πάση θυσία να βάλει από κάτω η ΑΕΚ γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει την Ευρώπη μέσω Κυπέλλου και να αφαιρέσει μία θέση μέσω του πρωταθλήματος. Το τελευταίο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της ομάδας, η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η θετική αύρα που έχουν δημιουργήσει η άφιξη του Κριχόβιακ και η ιστορία με το «Σεραφείδειο», αναμένεται να φέρουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό από την άλλη, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Οφρυδόπουλο που δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σιμόες και Ανσαριφάρντ οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν πιθανότατα από εβδομάδα. Μάνταλος και Βράνιες μπήκαν σε φουλ ρυθμό προπόνησης, ο Γέβτιτς ξεπέρασε κι αυτός το πρόβλημα με τον ιό και ενδέχεται να είναι στην αποστολή, με τον Έλληνα τεχνικό να φαίνεται πάντως πως δεν θα αλλάξει πολλά σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι λοιπόν, ο Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μισελέν και Ρότα να διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μοχαμάντι να είναι στο αριστερό, τον Τζαβέλλα πιθανότατα να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ του έναν εκ των Βράνιες ή Μήτογλου. Το πολωνικό δίδυμο των Κριχόβιακ και Σιμάνσκι δεν θα αλλάξει στα χαφ, ο Αραούχο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και σε ρόλο δεκαριού ο Άμραμπατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ