Παναθηναϊκός: Kρίνεται την τελευταία στιγμή του Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Kρίνεται την τελευταία στιγμή του Καρλίτος

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιοβάνοβιτς να περιμένει τον Καρλίτος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και θέλει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτή με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Καρλίτος, καθώς ο Ισπανός έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αμφίβολη.

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που ο Καρλίτος δεν λάβει μέρος στη σημερινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός θα πάει στα Γιάννενα με μοναδικό επιθετικό τον Ιωαννίδη, ο οποίος, έτσι και αλλιώς θα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας του τριφυλλιού.

Σχετικά με τους υπόλοιπους που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν κάτω από τα δοκάρια ο Μπρινιόλι, με στόπερ  τους Σένκεφελντ, Βέλεθ. Δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς, ενώ διεκδικούν μια θέση οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, λόγω της απουσίας του Βιγιαφάνιες. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ