Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Καρλίτος – Αμφίβολος εν όψει ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Καρλίτος – Αμφίβολος εν όψει ΠΑΣ

Ένα απρόοπτο συνέβη στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Καρλίτος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα και έκανε θεραπέια λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

H σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είχε ένα απρόοπτο, καθώς ο Καρλίτος δεν προπονήθηκε και έκανε θεραπεία, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ η παρουσία του Ισπανού επιθετικού στην αποστολή για τους Ζωσιμάδες θα αποφασιστεί αύριο, την τελευταία στιγμή.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης των πρασίνων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και εξάσκηση στα τελειώματα. Ακόμα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ.

Τέλος ο Φεντερικό Μακέντα προνηπήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ