Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος και Βιγιαφάνιες στα Γιάννενα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος και Βιγιαφάνιες στα Γιάννενα

Ο Καρλίτος δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός αποστολής. Με έναν επιθετικό ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και έμεινε εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τα Γιάννενα με έναν επιθετικό, τον Φώτη Ιωαννίδη, με δεδομένο πως εκτός παραμένει και ο Μακέντα που είναι σε φάση επιστροφής στη δράση. Μεγάλη και η απουσία του Βιγιαφάνιες, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Γιοβάνοβιτς πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «πράσινοι»:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4, 19:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Καρλίτος και ατομικό πρόγραμμα οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ