Μεταξάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Μεταξάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι είναι αρκετά ευχαριστημένος με τους παίκτες του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ηρακλή Μεταξά να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στους Πρασίνους.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του έβγαλε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση, επισημαίνοντας ότι σε αυτό το στάδιο θέλει οι Ηπειρώτες να κάνουν βήματα μπροστά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηρακλής Μεταξάς:

Για το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΣ: «Ο κόσμος είδε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα που δοκιμάσαμε στην προπόνηση, είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, είναι τέταρτο ματς που δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε δεχθεί μόνο ένα τέρμα. Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός, μας ζόρισε αρκετά, εμείς δοκιμάσαμε πράγματα που κάναμε στις προπονήσεις και μας βγήκαν».

Για το αν είναι ικανοποιημένος παρά το ότι η ομάδα του δεν κερδίζει: «Σε αυτό το στάδιο θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα, ακόμα και να χάσουμε, που είναι κάτι που προφανώς δε θέλουμε, αν κάνουμε πράγματα που βγάζουμε στη προπόνηση εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπαθούμε και πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά».

Για τον στόχο του ΠΑΣ: «Αν γίνει αυτό που λέω, θα έρθει αυτόματα. Ο στόχος είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει και να ενεργούμε σωστά στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ