Αποκαλύψεις για τον πάγκο της ΑΕΚ από την Ιταλία: «Τέλος ο Ρούντι Γκαρσία»

Αποκαλύψεις για τον πάγκο της ΑΕΚ από την Ιταλία: «Τέλος ο Ρούντι Γκαρσία»

«Βόμβες» από Ιταλό δημοσιογράφο για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η χρονιά πάει από το κακό στο χειρότερο για τον δικέφαλο, που κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει τον προπονητή που θα του παραδώσει τα… κλειδιά της ομάδας και μετά το ναυάγιο με τον Φερνάντο Σάντος, αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει και η υπόθεση του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γάλλος κόουτς που είχε περάσει συνέντευξη για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, φέρεται να έριξε άκυρο στους «κιτρινόμαυρους». Συγκεκριμένα, Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε στο twitter, πως ο πρώην προπονητής της Ρόμα αρνήθηκε την πρόταση της Ενωσης για την έναρξη συνεργασίας. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Λιόν προσέγγισε τον 58χρονο.

Παράλληλα, έριξε στο… τραπέζι και δύο νέα ονόματα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ποια είναι αυτά; Ο Αντρέα Πίρλο και ο Φρανσέσκο Φαριόλι!

Μετά από το αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Γιουβέντους (52 ματς), ο «μαέστρος» αναζητά την επόμενη προπονητική του στέγη. Μετά από 34 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες, ο 42χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τη Μεγάλη Κυρία τον Μάιο του 2021.

Από την άλλη, ο Φρανσέσκο Φαριόλι βρίσκεται στην Τουρκία και καθοδηγεί την Αλάνιασπορ. Ο 33χρονος είναι στην ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2021 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Μετά από 32 αγώνες, η Αλάνιασπορ φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μένει να φανεί το κατά πόσο ισχύουν τα όσα γράφει ο Ιταλός στα social media. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα ξεκολλήσει το… καράβι από τα βράχια.

Το tweet του Ιταλού για τον κιτρινόμαυρο πάγκο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ