Κουρμπίς: «Με εξέπληξε και με εντυπωσίασε ο Λουτσέσκου»

Κουρμπίς: «Με εξέπληξε και με εντυπωσίασε ο Λουτσέσκου»

Ο Ρολάν Κουρμπίς σχολίασε τις μάχες του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρολάν Κουρμπίς αγωνίστηκε για μία σεζόν (1973-74) στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει και από τη Μαρσέιγ.

Ο 68χρονος μίλησε για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τους Μασσαλούς στο Conference League και στάθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο παλαίμαχος άσος αποθέωσε τον κόουτς των «ασπρόμαυρων», ενώ τόνισε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κάνουν τη διαφορά την Πέμπτη (14/4) στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη:

«Είδα ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε η Μαρσέιγ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου κακός. Μετά το 2-0 μου φαινόταν πιο κοντά το 3-0, παρά το 2-1. Μετά το 2-1 ήμουν πεπεισμένος ότι αυτό το αποτέλεσμα άλλαξε τη φυσιογνωμία της ρεβάνς. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ κι έτσι δεν υπάρχει αυτή η ασφάλεια για τον ΠΑΟΚ. Με αυτό το σκορ υπάρχει μόνο ένα γκολ διαφορά, έτσι υπάρχει η δυνατότητα να βρεις το γκολ σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και να ψάξεις στο δεύτερο ένα ακόμη, χωρίς φυσικά να δεχθείς. Η Μαρσέιγ αν δεχθεί γκολ, θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει , αλλά ο ΠΑΟΚ θα έχει και τη στήριξη των οπαδών που είναι πλεονέκτημα για κάθε ομάδα να έχει τη ρεβάνς στην έδρα της».

Για το ποιον παίκτη  ξεχώρισε:

Ανέφερε επίσης:

«Νομίζω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν με την υποστήριξή τους να κάνουν τη διαφορά και γιατί όχι το παιχνίδι να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ